T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi

Mobil Uygulamamız

Download application | Afyon RTEAL

 

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi Mobil Uygulama Programı Afyon RTEAL artık yayında Devlet okulları arasında, Türkiye'de sayılı okulda bulunan Android uygulaması Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi tarafından hazırlanmış ve kullanılmaya başlanmıştır.

RTEAL ailesinin tüm ihtiyaçlarına tek bir platformda cevap verecek tarzda hazırlanmış olan Mobil uygulamamız, hem velilerin hem öğrencilerin hem de öğretmenlerimizin kullanımına sunularak önemli kolaylıklar sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Mobil uygulamamız ile okulumuzla ilgili haberlere, duyurulara ve gelişmelere ulaşmanın yanı sıra tüm kullanıcılarımız özellikle de öğrencilerimiz deneme sınavları sonucunda YGS-LYS puan hesaplama hizmeti de dâhil olmak üzere geleceklerini şekillendirecekleri üniversite sınavına dair tüm bilgi ve birikime kolaylıkla ulaşma imkânına da kavuşmuş olacaklar.

 Bu uygulamayla Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi, yenilikçi yüzünü ortaya koymuş olup yönetimi, öğretmenleri ve öğrencileriyle çağın koşullarını yakından takip edebileceklerdir.

  //
 
Name: Afyon RTEAL
 
Description: Afyonkarahisar Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi Mobil Uygulaması
 
2020 AppCreator24.com | Android business apps | VinebreSoftware
Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.03.2020 - Güncelleme: 18.03.2020 12:31 - Görüntülenme: 1140
  Beğen | 1  kişi beğendi