AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi

Erkan GÖKTAŞ - Okul Müdürü

12 Ağustos 1991 yılında Aksaray İlinin Ağaçören ilçesinde doğdu. İlkokul ve Ortaokul öğrenimini Ağaçören ilçesi Atatürk İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra Lise Öğrenimini ise Aksaray İlinde tamamladı. 2013 Yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi / Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu / Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. İkinci üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmetler bölümünden mezun oldu. Üçüncü üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.  2012 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesinde göreve başladıktan sonra 2013 yılının eylül ayında Afyonkarahisar İlinin Şuhut İlçesi Şuhut Lisesine Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni olarak atandı. 2015 yılında Şuhut Lisesinde Müdür Yardımcısı / Müdür Vekilliği görevini yaptı. 2017 yılında Şuhut Anadolu Lisesine Müdür Başyardımcı olarak atandı ve 2019 yılına kadar görev yaptı. 2019 yılında Afyonkarahisar Recep Tayyip ERDOĞAN Anadolu Lisesi’ ne Okul Müdürü olarak atanan Erkan GÖKTAŞ Tezli Yüksek Lisans Eğitimini Afyon Kocatepe Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Anatomi Anabilim dalında “Sekiz Haftalık Pliometrik Egzersizlerin 14-17 Yaş Futbolcuların Bazı Motorik Özelliklerine Etkisi” konulu tezi ile tamamladı. İkinci Yüksek Lisans Eğitimini ise Uşak Üniversitesi / Eğitim Fakültesi / Eğitim Yönetimi, Denetimi, Teftişi ve Planlaması Bölümünden “Okullardaki Örgütsel Muhalefet Düzeyinin İncelenmesi” konulu tezi ile tamamladı. Erkan GÖKTAŞ Evli ve iki çocuk babasıdır.