AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi

BATTALGAZİ MAH. ESKİŞEHİR YOLU BUL. NO 13 MERKEZ / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi, tüm paydaşlarının katılımıyla ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen, demokrat, katılımcı, paylaşımcı, duyarlı gençler yetiştiren, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, en iyi eğitimi vererek ülkemizin ve dünyanın seçkin üniversitelerine her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren güçlü bir eğitim kurumu haline getirmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, geniş bir ufku, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, birliği ve beraberliği esas alan, düşünen, yazan, okuyan, sürekli yeni arayışlar içerisinde olan, gelişmecilikten yana, eşya ve olaylar üzerinde kendi diyalektiğini kurabilen, tarihine, kültürüne ve milletine mensubiyet şuuru kazanmış, çağın bilgi ve teknolojisiyle donanmış, yarının dünyasında söz sahibi olacak, şahsiyetli gençleri yetiştirmek için varız.
Toplantı Salonu :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1925
DERS BAŞLANGIÇ SAATİ: 08.30 DERS BİTİŞ SAATİ: 15.50
Kalörifer (Kömür)