AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesi

Şbt

2024 ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVI TAKVİMİ VE SINAV KOMSİYONUNA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Şbt

5 ŞUBAT 2024 TARİHİNDEN İTİBAREN UYGULANACAK OLAN DERS PROGRAMINA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Tem

Okulumuza ait yurt/pansiyon bulunmamaktadır. İlimizde yer alan yurtlarda kalmak isteyen öğrenciler aşağıdaki bağlantıdan indirecekleri evrakı  dolduracaktır. Evrakın en altında yazan belgeleri de toplayarak okul idaresine teslim edecektir.

Tem

Okulumuza nakil yaptırmak isteyen veya okulumuzdan başka okullara nakil başvurusu yapak isteyen Velilerimiz/Öğrencilerimiz nakil işlemlerini yapmak için aşağıdaki yönergeleri uyguladığı takdirde okula gitmeden nakil isteğinde bulunabilir. En altta görsellerde işlemleri nasıl yapacağınıza yer verilmiştir. Nakil başvurusu sonucunda sıranızı ve başvurunuzun durumunu öğrenmek için aşağıdaki yönergeleri okuyunuz.

Kas

20 KASIM 2023 TARİHİNDEN İTİBAREN UYGULANACAK OLAN DERS PROGRAMINA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Eyl

11 EYLÜL 2023 TARİHİNDEN İTİBAREN UYGULANACAK OLAN DERS PROGRAMINA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.